Maakt 8 pannenkoekjes

Meng alle ingrediënten in een kom. Voeg naar wens nog andere verse kruiden (of gedroogde) toe.

Wij hebben gekozen voor kurkuma, omdat dit kruid de spijsvertering bevordert én een heilzame werking heeft voor ons lichaam. Het werkt onder andere ontstekingsremmend, curcumine kan vrije radicalen onschadelijk maken (als antioxidant), ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de wondgenezing. En naast dit alles geeft het je pannenkoek ook een mooi goudgeel kleurtje :-)

Als je een mooi egaal mengsel hebt, verwarm dan wat olie (ghee of olijfolie geschikt om te verhitten) in een pan en bak de pannenkoekjes op laag vuur.

Kies jouw topping naar wens, en genieten maar!

Je kunt de pannenkoekjes nog 2 dagen bewaren in de koelkast in een luchtdicht bakje.

 

 

 

Ingrediënten
300 gram kikkererwtenmeel
500 ml plantaardige melk of water
1 tl wijnsteenbakpoeder
1 tl kurkuma (optioneel)
2 eieren (optioneel)
Snufje keltisch zeezout (of ander zout)
Topping
Biologische gerookte zalm
Avocado
Bieslook

Ook lekker:
Biologische of zelfgemaakte Hummus
Kiemgroenten

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ga jij voor een extra dosis zelfliefde en kies jij voor een transformatieve sessie? In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een deep relax massage, een verrijkend kruidenbad of een magnesium voetenbad.

lux

Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidstip van professionals ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief én krijg 10% korting op je eerste Experience :-)