Over ons.

Het internet is vol met informatie; maar waar begin je mee en wat werkt voor jou. Een Happy Healthy Life is voor iedereen anders en niet alles past bij jou, maar ook elk lichaam is anders en vraagt om andere aanpak. Waar wij al jarenlang de mooiste producten verkopen voor natuurlijke gezondheid, wilden wij met ons Experience Centre een stap verderzetten. Wij willen je hiermee inspireren en natuurlijke gezondheid laten beleven, maar ook de tools meegeven zodat je het thuis verder kunt doorzetten. Ook biedt het een plek om 1 op 1 consults en behandelingen te krijgen bij therapeuten die samen met jou kijken naar wat het beste bij jou en jouw lichaam past. Niet zweverig, maar een vernieuwende wijze om jou inzicht te geven hoe jij jouw Happy Healthy Life zelf kunt inrichten.TS Health Experience Centre - tshealth-lifestyle-yara-photography-0134

Wij zijn Stephan en Samantha Smits. Broer & zus en letterlijk opgegroeid in en met de natuur, op de Veluwe. Door onze grootvader (Willem Smits, oprichter Zonnatura) en ouders zijn bij ons de roots gelegd voor een gezond & gelukkig leven met behulp van al het moois uit de natuur.

Dit heeft ons vanaf het eerste moment geïnspireerd. Het werd dan ook onze missie om deze aangeboren liefde voor de natuur te gebruiken om mensen elke dag gelukkiger en gezonder te maken. Dat gaat voor ons verder dan alleen het nemen van de juiste supplementen. Een gezonde levensstijl omvat zoveel meer. Naast ons bedrijf TS Health, misten wij een plek waar je op een moderne wijze kan leren over een gezonde levensstijl voor jou. Waar je de theorie leert over do’s en don’ts, je aan de slag gaat in workshops, maar ook waar je advies kan krijgen en zelf de fijnste “behandelingen” kan ervaren. Dit was de start van onze nieuwe droom. Een Health Experience Centre waar dit alles samen komt!

Liefs,
Samantha en Stephan

Fysieke spiritualiteit

De verbindende gezondheidsfactoren

Wij geloven in een holistische benadering van je gezondheid: dat alles met elkaar in verbinding staat. Op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Maar wij geloven ook dat de groenteboer de nieuwe apotheek is. Of beter gezegd: dat je met een gezond voedingspatroon de regie over je eigen lijf kunt terugkrijgen.

Of je nou worstelt met gezondheidsklachten of er juist voor wil zorgen dat je gezond blijft: wij geven je in één dag de handvatten om weer in balans te komen. Een advies op maat waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

TS Health Experience Centre - tshealth-lifestyle-yara-photography-0223[6972]

Met respect voor mens, dier en natuur

Jouw gezondheid is bij ons in goede handen. Het Health Experience Centre is onderdeel van TS Products: een succesvol familiebedrijf en groothandel van voedingssupplementen en medische hulpmiddelen. Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring weten wij precies wat een mens nodig heeft voor een happy, healthy lifestyle.

Heb je: 

 • Gezondheidsklachten
 • Weinig energie
 • Hormonale disbalans
 • Opgeblazen buiken
 • Zwak immuunsysteenm

Wil je: 

 • Goed slapen en uitgerust wakker worden
 • Minder vaak ziek zijn
 • Sneller herstellen
 • Gezonde keuzes maken op de lange termijn
 • Rust in je hoofd
 • Meer energie
 • Je lekkerder voelen in je eigen lijf

Door de juiste combinatie van ontwikkeling en ontspanning ga jij een stuk lekkerder in je lijf zitten. Weten hoe?

Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidstip van professionals ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief én krijg 10% korting op je eerste Experience :-)