TS Health Experience Centre - tshealth-lifestyle-yara-photography-0211
Stilte voor hart en geest

Stiltedag

Cursus

Stiltedag

Een stiltedag leert je om je emoties echt te voelen. Want we negeren onze emoties steeds vaker door afleiding te zoeken op social media, Netflix of iets anders op een scherm.

In het begin zal het een beetje ongemakkelijk zijn, maar stilte kan je verder helpen. Het kan je creativiteit en bewustwording stimuleren, maar leert je ook om beter te reflecteren en aan te voelen waar je heen wil in je leven. Kortom: na een stiltedag ben je een hele berg nieuwe inzichten rijker.

Op deze MindFulness Stiltedag zal Angela je begeleiden met oefeningen en meditaties. Jij brengt de dag door in Stilte, zonder oogcontact en andere zaken die je wellicht gewend bent in je dagelijkse sociale omgangsvormen.

Een uitdagingen vinden veel mensen dit, maar stuk voor stuk vinden ze het ook een heerlijke ervaring, echt een cadeau voor jezelf.

In deze hectische wereld om ons heen is er weinig stilte, de hele dag ben je bezig met praten, lezen, luisteren maar op deze stilte dag hoeft dat even niet meer. 5 uur lang in Stilte doorbrengen, doe je ook mee?

Cursus

€ 125,- (incl. btw)

Stiltedag

Datum binnenkort beschikbaar

Dagsessie van 5 uur

Maximaal 10 deelnemers

TS Health Experience Centre - MindFulGenieten-Angela-gecertificeerde-trainer
Angela van der Hout
Mindfulness Professional

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ontdek je de kracht van Bach Bloesem en Celzout-therapie. In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een stiltedag, een mindfulness cursus en yoga-, pilates- en meditatieworkshops.

lux

Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidstip van professionals ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief én krijg 10% korting op je eerste Experience :-)