Reiki Behandeling: Heling en Energiebalans

Bij TS Health Centre streven we ernaar om je welzijn te verrijken en je natuurlijke balans te herstellen. Onze ervaren Reiki Master Carmen biedt doelgerichte Reiki behandelingen die gericht zijn op het harmoniseren van je energie en het bevorderen van heling op meerdere niveaus.

Wat kun je verwachten van een Reiki behandeling:

 1. Energieoverdracht: Onze Reiki Master is bedreven in het kanaliseren van universele levensenergie. Tijdens de behandeling gebruikt ze zachte aanrakingen en handposities om deze energie door te geven aan specifieke gebieden van je lichaam.TS Health Experience Centre - reiki
 2. Ontspanning en Stressvermindering: Reiki brengt diepe ontspanning teweeg, wat leidt tot vermindering van stress en spanning. Het stimuleert het parasympathische zenuwstelsel, wat resulteert in een staat van rust en kalmte.
 3. Energiebalans: De Reiki energie werkt om blokkades in je energiebanen op te heffen, waardoor de vrije stroom van levenskracht wordt hersteld. Dit helpt niet alleen bij fysieke heling, maar ook bij het bevorderen van emotioneel en mentaal welzijn.
 4. Zelfbewustzijn en Inzichten: Na elke Reiki behandeling wordt er een inzichtkaart getrokken. Deze kaart biedt symbolische betekenis en kan leiden tot nieuwe inzichten, reflecties en groei op je spirituele reis.

 

De Reiki ervaring: een moment van toewijding aan jezelf

Een Reiki behandeling bij TS Health Centre is meer dan alleen fysieke heling. Het is een moment waarop je jezelf toewijdt aan je eigen welzijn. Onze Reiki Master creëert een kalme en ondersteunende omgeving waarin je je kunt openstellen voor de helende energie die doorgegeven wordt.

 

Reiki en klankschaal sessie: verdiep de helende ervaring

Bij TS Health Centre is onze Reiki Master tevens een meester in klankschaaltechnieken. Ontdek een synergetische benadering van heling waarbij Reiki-energie en klankschaaltrillingen samensmelten voor een diepgaande ervaring.

Reiki Behandeling met klankschaalsessie uitbreiding: wat te verwachten

 1. Reiki Balans: Onze Reiki Master gebruikt handposities en zachte aanrakingen om de levensenergie door te geven, blokkades te verminderen en je energievelden in balans te brengen. Dit opent de weg voor fysieke, emotionele en mentale heling.
 2. Diepe Trillingen: Na de Reiki behandeling, dompel jezelf onder in de rustgevende klanken en trillingen van de klankschalen. Deze trillingen doordringen je lichaam, geest en ziel, en creëren een meditatieve staat van diepe ontspanning.
 3. Éénwording van Lichaam en Geest: De gecombineerde Reiki en klankschaal ervaring zorgt voor een diepere verbinding tussen lichaam en geest, waardoor je een gevoel van harmonie en welzijn ervaart.

De voordelen van onze gecombineerde sessie:

 • Verhoogde energiestroom en genezing dankzij Reiki.
 • Diepe ontspanning en stressvermindering door klankschaaltrillingen.
 • Bevordering van een heldere geest en emotioneel evenwicht.
 • Versterking van je algehele gevoel van welzijn en rust.

 

Boek jouw moment van heling en ontdekking

Bij TS Health Centre nodigen we je uit om een Reiki behandeling te ervaren die verder gaat dan alleen het fysieke. Onze Reiki Master is er om je te begeleiden op een reis naar energiebalans, ontspanning en zelfontdekking. Boek vandaag nog je Reiki sessie en geef jezelf de kans om diep te helen, te herstellen en te groeien. Jouw reis naar innerlijke harmonie begint hier, bij TS Health Centre.

 

Image by Freepik

Privé consult

€ 70,- (incl. btw)

Ontdek Diepe Heling en Zelfontdekking met Onze Reiki Behandelingen

Ervaar verjongende Reiki behandelingen, geleid door onze ervaren Reiki Master. Ontdek evenwicht en rust terwijl universele levensenergie blokkades opheft en welzijn herstelt. Na elke sessie trek je een inzichtkaart voor symbolische boodschappen en persoonlijke groei.

Duik in deze transformerende ervaring, waar heling zich uitstrekt over lichaam, geest en ziel. Boek vandaag nog jouw Reiki sessie en start jouw reis naar innerlijke balans.

Vanaf week 38 2023 zijn deze sessies te boeken.

TS Health Experience Centre - Carmen Reiki 1
Carmen Leenen
Reiki Master
Carmen Leenen is Reiki Master

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ontdek je de kracht van Bach Bloesem en Celzout-therapie. In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een stiltedag, een mindfulness cursus en yoga-, pilates- en meditatieworkshops.

lux

Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidstip van professionals ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief én krijg 10% korting op je eerste Experience :-)