TS Health Experience Centre - Marlien ortho
ontdek hoe het is om je écht goed te voelen

Orthomoleculaire Therapie

Privé consult

Orthomoleculaire Therapie

Orthomoleculair consult

een op maat gemaakt voeding, suppletie & leefstijl advies

Wat voor de buurvrouw werkt, doet voor jou misschien helemaal niks. Ieder lijf is uniek en werkt ook op z’n eigen unieke manier. Wat wel werkt voor jouw lijf? En hoe los je nou écht jouw gezondheidsklachten op of hoe voorkom je ze? Daar kom je tijdens een orthomoleculair consult achter.

Ervaar jij gezondheidsklachten, zit je minder lekker in je vel, ben je vaak ziek of heb je weinig tot geen energie? Wij gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten om deze vervolgens aan te pakken.

Samen zoeken we uit wat voor jou werkt. Geen dieet, geen schema’s maar alles afgestemd op jouw levensstijl. We tackelen voedingsmythes én vertellen hoe je bepaalde ziektes zou kunnen genezen of voorkomen door de juiste dingen te doen voor jouw lichaam.

Laat voeding je medicijn zijn

Vaak wordt natuurgeneeskunde in de alternatieve hoek gedrukt, maar wij vinden gezond leven geen alternatieve geneeswijze. Voeding is veel meer dan iets om je honger mee te stillen.

Van je gewicht tot je hormoonbalans, je spijsvertering, je brein en je energie: alles wat je eet, heeft invloed op de biochemische processen in je lijf. Als er dus iets is waarmee je je leven positief kunt veranderen, dan is het wel het aanpassen van je voedingspatroon. Eet beter, voel je beter.

Meten voordat je gaat eten

Met geavanceerde meetapparatuur komen we erachter waar je lijf een tekort aan heeft: een logische verklaring voor je klachten. Samen maken we een persoonlijk behandelplan om eventuele tekorten weer aan te vullen. Een plan dat jouw lichaam voedt, plaats van in energie kost. Een plan waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Of je nou worstelt met gezondheidsklachten of er juist voor wil zorgen dat je gezond blijft: wij geven je in één dag de handvatten om weer in balans te komen. Een advies op maat waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Enne, no worrie. In de basis leef je een stuk gezonder, maar natuurlijk is er ook ruimte voor een wijntje en een pizza. Alles in balans.

Deze behandeling kun je ook boeken in combinatie met een van onze experience treatments (kruidenbad, voetenbad of een massage). Hier kun je meer informatie vinden.

Mocht je een combinatie willen maken, kun je beide ‘diensten’ aanvinken in onze boekingstool. Wij kunnen het leuk én gemakkelijk maken ;-)

Tarieven & Vergoedingen

Intake 1,5 uur € 90,00

Vervolg consult 3/4 uur €45,00

De meeste zorgverzekeraars hebben complementaire geneeskunde in hun (aanvullende) pakket opgenomen. Kijk voor de zekerheid je  polis- voorwaarden na. U kunt rechtstreeks, zonder verwijzing van je huisarts, een afspraak maken.

Heb je een korte vraag of wil je weten wat een consult voor jou kan doen? Boek dan een mini consult van 15 minuten.

Marlien van Wensen

Beroepsvereniging: CAT, NWP

AGB: 90115667

Prestatiecode:

9016 Orthomoleculaire Geneeskunde

TS Health Experience Centre - CATvirtueelschild  TS Health Experience Centre - logo_top@2x  TS Health Experience Centre - GATVirtueelschild

Privé consult

Één op één sessie met een orthomoleculair therapeut (dinsdag & donderdag)

Blijvend van je gezondheidsklachten afkomen door:

  • Het vinden van de oorzaak van jouw klachten
  • Het aanpakken van de (onderliggende) problemen
  • Persoonlijk & op-maat gemaakt advies
  • Voeding, Leefstijl & Suppletie Advies (voedingssupplementen)

NIEUW: Vanaf nu ook mogelijk om 15 minuten te boeken voor een vraag/antwoord of om even te “voelen”.

TS Health Experience Centre - Marlien ortho
Marlien van Wensen
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ga jij voor een extra dosis zelfliefde en kies jij voor een transformatieve sessie? In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een deep relax massage, een verrijkend kruidenbad of een magnesium voetenbad.

lux

Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidstip van professionals ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief én krijg 10% korting op je eerste Experience :-)