TS Health Experience Centre - TSHEC_099©JurriaanHuting low res
rust, stilte & tijd voor jezelf

Mindfulness

Cursus

Mindfulness

Mindfulness gaat niet om ‘stoppen met denken’ of ‘het veranderen van denken, maar draait om het accepteren dat sommige dingen nou eenmaal zijn zoals ze zijn. Als je in het ‘nu’ kunt zijn en je gedachten kunt laten varen, kom je erachter dat het maar gedachten zijn die komen en gaan. Jij bent niet je gedachten, en je gedachten zijn niet jou.

Hoe werkt dat?

Klinkt zweverig? Valt wel mee. Tijdens deze 5-daagse we je aandacht trainen, waardoor je bewuster in het hier en nu gaat leven. Dat doen we bijvoorbeeld met yoga, een lichaamsscan en met meditatie. Je leert hiermee bewust aandacht te geven aan wat er op de voorgrond is, zonder te oordelen. In een kleine groep leer je hoe je mindfulness onderdeel van je dagelijks leven kunt maken. In het Health Experience Centre, maar we gaan ook lekker naar buiten.

5-daagse

Deze 5-daagse exclusieve Mindfulness MBSR training  zal  om 10:00 gaan starten en is  weer om 16:00 uur klaar. Deelname gaat door met minimaal 4 personen. Deze training en trainster voldoet aan de eisen voor een vergoeding uit de zorgverzekering. Check onze zorgverzekering pagina!

Deze training zal plaatsvinden in 5 hele dagen. Dit is een exclusieve MindFulness training waar wij in 5 dagen alle aspecten volgen van de officiele MBSR training.

LET OP Ik zal na deze 5 dagen jullie nog 8 weken persoonlijk opvolgen d.m.v. email contact en 2 online meetings.

Deze 5 daagse training is incl. dagelijks een lunch, koffie, thee en andere versnaperingen en aan het einde krijg je mijn MindFulKompas (ter waarde van 19,50 euro) mee. Dit is een dag-doeboek om je in het NU te houden.

Aangezien er nog steeds aanvragen binnenkomen voor het starten van nieuwe MindFulness trainingen kan het zo zijn dat er op andere weken ook trainingen worden gestart, check hieronder of er nog meer trainingen open staan. Op deze pagina staan alle trainingen die nu worden gegeven, wil je graag een andere week laat het ons weten.

Ik schrijf me in voor deze 5-daagse!

Cursus

€ 625,- (incl. btw)

Mindfulness 5-daagse (nieuw data worden binnenkort gepubliceerd)

voorbeeld 5- daagse indeling:

 • Donderdag 

  Van 10:00 – 16:00 incl. lunch

 • Vrijdag 

  Van 10:00 – 16:00 incl. lunch

 • Zaterdag 

  Van 10:00 – 16:00 incl. lunch

 • Zondag 

  Van 10:00 – 16:00 incl. lunch

 • Maandag 23 januari 2022

  Van 10:00 – 13:00 incl. lunch

 • 8 weken online

  Na de 5-daagse begeleid ik iedereen nog 8 weken lang persoonlijk online

Deelname gaat door bij minimaal 6 personen, maximaal 10 deelnemers.

TS Health Experience Centre - MindFulGenieten-Angela-gecertificeerde-trainer
Angela van der Hout
Mindfulness Professional

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ontdek je de kracht van Bach Bloesem en Celzout-therapie. In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een stiltedag, een mindfulness cursus en yoga-, pilates- en meditatieworkshops.

lux

Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidstip van professionals ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief én krijg 10% korting op je eerste Experience :-)