TS Health Experience Centre - 044 EDN  (1)
kennis over levensprincipes

Introductie Ayurveda

Webinar

Ayurveda

Webinars volg je lekker vanuit je eigen huis. Een introductie tot Ayurveda bijvoorbeeld. Hoe werkt het, wat heb je eraan en hoe pas je het toe in jouw dagelijks leven? Heel fijn voor wie meer wil weten over Ayurveda en de lichaams- en persoonstypen Pitta, Kapha en Vata.

Webinar

Introductie Ayurveda

Online groepssessie

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ontdek je de kracht van Bach Bloesem en Celzout-therapie. In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een stiltedag, een mindfulness cursus en yoga-, pilates- en meditatieworkshops.

lux

Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidstip van professionals ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief én krijg 10% korting op je eerste Experience :-)