TS Health Experience Centre - close-up-female-hands-shaping-heart-belly (1)
Therapie voor je darmflora

Voeding als medicijn – darmgezondheid

Webinar

Voeding als medicijn – darmgezondheid

Heb je vaak last van borrelende darmen? Of klachten als een opgezette buik, buikkrampen of diarree? Leer tijdens de webinar van orthomoleculair- en darmtherapeut Vera van Randwijck hoe je voeding gebruikt als medicijn voor je darmgezondheid.

Webinar

darmgezondheid

Online groepssessie

Vera Randwijck
Voedingsdeskundige
Vera van Randwijck is orthomoleculair therapeut, darm-therapeut en voedingsdeskundige.

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ontdek je de kracht van Bach Bloesem en Celzout-therapie. In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een stiltedag, een mindfulness cursus en yoga-, pilates- en meditatieworkshops.

lux

Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidstip van professionals ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief én krijg 10% korting op je eerste Experience :-)