TS Health Experience Centre - _40U7997
pure mineralen voor de juiste balans

Celzouttherapie

Privé consult

Celzouttherapie

Celzouttherapie is een eeuwenoude vorm van natuurtherapie, bedacht door homeopathisch arts Dr. Schüssler. Hij kwam tot de conclusie dat je fysieke en emotionele klachten kunt krijgen door een verstoord evenwicht van de mineraalzouten in je lijf. Schüssler mineraalzouten herstellen de celstofwisseling, waardoor mineralen weer beter door het lichaam opgenomen kunnen worden. Hierdoor kunnen de klachten verminderen of verdwijnen.

Klinkt misschien een beetje vaag, maar celzouten zijn pure mineralen die je kunt slikken. In sommige situaties verbruikt je lichaam ineens heel veel van een bepaald mineraal. Als je bijvoorbeeld overspannen of ziek bent. Je kunt er dan voor kiezen om zo’n celzout te slikken om je voorraad weer aan te vullen.

De celzouten heten Schlüsslerzouten en zijn (jaja) genoemd naar Dr. Schüssler. Deze therapie bestrijdt dus niet per se symptomen, maar is erop gericht om jouw stofwisseling weer optimaal te laten functioneren.

Dit gaan we doen tijdens het consult

Eerst gaan we er samen achter komen waar jouw disbalans zit. Is het emotioneel of fysiek? Op basis van de bevindingen komen we met een advies dat je kan helpen of ondersteunen bij het terugvinden van de juiste balans, waardoor je klachten kunnen verminderen.

Privé consult

€ 100,- (incl. btw)

Celzouttherapie

Één op één sessie met een consultant

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ga jij voor een extra dosis zelfliefde en kies jij voor een transformatieve sessie? In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een deep relax massage, een verrijkend kruidenbad of een magnesium voetenbad.

lux

Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidstip van professionals ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief én krijg 10% korting op je eerste Experience :-)