a clean body starts with a clean mind

Ontwikkelen

Kennis is key. Als je niet weet hoe je voor je lijf moet zorgen, hoe kom je dan van je klachten af? Met workshops, webinars, cursussen en privé consulten geven wij je alle kennis die je nodig hebt om de balans in je lijf te herstellen. Want als je de balans eenmaal hebt gevonden, voel je ook sneller de signalen van een disbalans.

Ontdek in één dag hoe je de rest van je leven goed voor je lijf zorgt met een masterclass, workshop, cursus, webinar of privé consult in het Health Experience Centre.

TS Health Experience Centre - _40U7997
pure mineralen voor de juiste balans
Celzouttherapie
Privé consult
TS Health Experience Centre - bloesemsvanbach-Bachbloesems
Natuurlijke ondersteuning bij stress
Bach Bloesem
Privé consult
TS Health Experience Centre - Marlien ortho
ontdek hoe het is om je écht goed te voelen
Orthomoleculaire Therapie
Privé consult

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ga jij voor een extra dosis zelfliefde en kies jij voor een transformatieve sessie? In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een deep relax massage, een verrijkend kruidenbad of een magnesium voetenbad.

lux

Aanmelden nieuwsbrief

Gezondheidstip van professionals ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief én krijg 10% korting op je eerste Experience :-)