TS Health Experience Centre - bare-feet-leaves-foot-care-pedicure-concept

Detox Voetenbad

Wellness

Voetenbaden

Onze voeten brengen ons elke dag overal naartoe. Op blote voeten, hoge hakken, dichte schoenen en alles ertussenin. Een verwenmomentje is dus wel op z’n plaats. Een voetenbad is niet alleen goed voor je voeten, maar ook voor je geest. Ga dus lekker zitten, lees een boekje, laat je voeten bubbelen en het bad z’n werk doen.

Je kunt kiezen uit de volgende baden:

Magnesium voetenbad

(Voet)badderen in magnesium kristallen zou eigenlijk iedereen moeten doen, want meer dan de helft van de Nederlanders heeft een tekort aan dit mineraal. Door de landbouwindustrie is de Nederlandse bodem helemaal uitgeput, waardoor er weinig tot geen magnesium meer in de bodem zit. En alles wat erop groeit, moet zo snel mogelijk de grond weer uit. Dat zorgt ervoor dat er steeds minder magnesium in onze voeding zit. Een tekort kan ervoor zorgen dat je moe bent, slecht slaapt, spierkrampen hebt of een trillend ooglid krijgt. Herkenbaar? Dan is dit detox voetenbad echt wat voor jou.

Je voeten zijn het perfecte opnamepunt voor magnesium. De kristallen die wij gebruiken bestaan uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. Deze kristallen werken waanzinnig ontspannend, wat ook heerlijk is vlak voordat je gaat slapen. Je krijgt van ons een setje mee voor thuis, zodat je dat ook kunt ervaren.

Detox voetenbad

Een voetenbad met zuiveringszout en magnesium kristallen. Een geweldige combinatie, want ze versterken elkaar als ze samenkomen in een voetenbad. De voordelen van een magnesiumbad lees je hier. In combinatie met zuiveringszout zorgt dat voor een detox effect.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de hoeveel natriumbicarbonaat in ons bloed afneemt vanaf ons 40e. Vanaf deze leeftijd ontstaan ook veel verzuringsklachten zoals gewrichtspijn, stijfheid, huidproblemen, haaruitval, slaapstoornissen en obstipatie. Door 2x per week een detox voetenbad te nemen, help je je lichaam ontzuren en ontgiften en voorkom je klachten.

Spieren & gewrichten voetenbad

Een zwavelbad voor je voeten. Zwavel (in de vorm van Methyl Sulfonyl Methane) wordt al

eeuwenlang gebruikt als therapeutisch bad. Zwavelhoudend water verbetert namelijk de bloedcirculatie, remt ontstekingen in het lichaam en zorgt voor soepele spieren en gewrichten.

Ook kan een zwavelbad de klachten verlichten van huidaandoeningen als neurodermatitis, eczeem en psoriasis. En omdat MSM bekend staat als natuurlijke pijnstiller, kan het verlichtend werken bij artrose, reuma en osteoporose. Via de poriën van de voeten wordt de MSM goed opgenomen.

 

Tip: je kunt je massage ook combineren met een kruidenbad, een massage of een orthomoleculair consult door deze aan te vinken als je de boeking gaat maken.

Wellness

€ 25,- (incl. btw)

Voetenbaden

Je kunt kiezen uit de volgende baden

  • Magnesium voetenbad
  • Detox voetenbad
  • Spieren & gewrichten voetenbad
Beschikbare dagen
Donderdag
- uur

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ga jij voor een extra dosis zelfliefde en kies jij voor een transformatieve sessie? In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een deep relax massage, een verrijkend kruidenbad of een magnesium voetenbad.

lux