Massage

Sporten, gezond eten, mediteren, masseren. Eigenlijk zou een massage niet als luxe moeten worden gezien, maar als bittere noodzaak voor een gezond en ontspannen lijf. Je af en toe laten masseren heeft namelijk enorm veel voordelen.

Massage voor een ontspannen body & mind

Bij fijn fysiek contact maakt je brein de gelukshormonen endorfine, oxytocine en serotonine aan. Deze lichaamseigen stoffen verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Je lichaamsenergie gaat stromen en je gedachten komen helemaal tot rust.

Door te masseren stimuleer je de doorbloeding van je lijf. Jij geniet van ontspanning, terwijl de masseur je stofwisseling aan het werk zet. Daardoor komen voedingsstoffen op de juiste plek terecht en worden afvalstoffen verwijderd. Je immuunsysteem krijgt een boost, je slaapt een stuk lekkerder en je huid krijgt een gezonde glow. Je lichaam en geest komen helemaal in balans.

Welke massage kies jij?

Ga je voor een ontspanningsmassage, detox massage, kruidenstempel massage of een sportmassage? Je kunt zelf je (mix van) etherische oliën kiezen. Precies de geuren die je lekker vindt.

 

Kruidenstempelmassage (Sabaaydi)

Bij elke Sabaaydi massage wordt er gebruik gemaakt van warme Thaise kruidenstempels, dit zijn stoffen buidels gevuld met diverse kruiden volgens het traditionele recept van What Po, ‘s werelds meest beroemde massageschool in Thailand. Deze kruidenmix bevat o.a.

Ontspanningsmassage

Voor als je meer balans wil tussen lichaam en geest. Heel fijn bij stressklachten, pijnlijke en stijve spieren, hoofdpijn en migraine of nek- en schouderklachten. Een ontspanningsmassage brengt verlichting en verzacht de pijn.

Detox massage (lymfedrainage)

Geeft een flinke boost aan je huid en lijf. Een detox massage brengt het zelfreinigende systeem van je lijf weer lekker op gang. Door de lymfedrainage wordt je lijf flink opgeschoond, waardoor opgehoopte afvalstoffen en overtollig vocht wordt afgevoerd. Een echte detox massage voor een schoon lichaam en een gezonde, glanzende huid.

Sportmassage

De minst ontspannende massage van de drie, maar wel de meest effectieve als je last hebt van pijnlijke spieren. Een sportmassage pakt het probleem bij de kern: met diepe en langzame massagetechnieken geven we je spieren wat extra aandacht. Dat kan een beetje pijn doen, maar daarna voel je meteen de verlichting. Alles om je lijf weer in balans te brengen.

 

Tip: je kunt je massage ook combineren met een kruidenbad, een voetenbad of een orthomoleculair consult door deze aan te vinken als je de boeking gaat maken.

Wellness

Massage

Welke massage kies jij?

  • Ontspanningsmassage
  • Detox massage (lymfedrainage)
  • Sportmassage
  • Oosterse kruidenstempelmassage (beschikbaarheid in overleg)

Klik op ‘Boek Nu’ om de prijzen te zien.

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ga jij voor een extra dosis zelfliefde en kies jij voor een transformatieve sessie? In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een deep relax massage, een verrijkend kruidenbad of een magnesium voetenbad.

lux