Kruidenbad

In jouw privé badkamer klinkt rustgevende muziek, terwijl jij geniet van een heerlijk geurend warm bad. De badkuip vullen we met verse kruiden en etherische oliën, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes.

Met een kruidenbad kun je de huid kalmeren, de bloedsomloop stimuleren of pijnlijke spieren laten ontspannen. Of gewoon heerlijk genieten van een verwenmoment voor jezelf.

Je kunt kiezen uit de volgende kruidenbaden

  • Anti-stress:  Kamille, goudsbloem en lavendelolie
  • Detox:  Epsomzout en eucalyptusolie
  • Spieren:  Magnesiumkristallen en MSM olie
  • Ontspanning:  Rozenknopjes, lavendel en rozenolie

Na afloop stap je lekker onder de regendouche. Je kunt gebruik maken van heerlijk geurende douchegel, shampoo en conditioner. En als je uitgebadderd en -gedoucht bent, hangt er een zachte badjas voor je klaar.

Tip: je kunt je kruidenbad ook combineren met een massage of een orthomoleculair consult door beide aan te vinken als je de boeking gaat maken.

Wellness

€ 35,- (incl. btw)

Je kunt kiezen uit de volgende kruidenbaden

  • Anti-stress
  • Detox
  • Spieren
  • Ontspanning

Strippenkaart (3 sessies) €89,00

Strippenkaart (6 sessies) €169,00

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ga jij voor een extra dosis zelfliefde en kies jij voor een transformatieve sessie? In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een deep relax massage, een verrijkend kruidenbad of een magnesium voetenbad.

lux