Ontmoet hier ons team die voor jou klaar staat. Van dienstverlenend tot ondersteunend, iedereen is onmisbaar om onze missie tot een succes te maken!

TS Health Experience Centre - 19yourhappyhealthylife

” Ervaar hoe het voelt om het maximale uit jezelf te halen “

Samantha Smits

 

Ik ben Samantha Smits, oprichter én groots fan van dit Health Centre.

Misschien omdat ik opgegroeid ben met en in de natuur, met mijn ouders en opa (Willem Smits) als kruidendokter en oprichter van Zonnatura. Maar misschien ook omdat ik zelf heb ervaren wat écht goed voor jezelf zorgen betekent en ik daar iedereen mee wens te inspireren.

Geboren en getogen op de Veluwe, en inmiddels woon ik er nog steeds, samen met mijn man, onze viervoeter en in verwachting van ons eerste kindje.

Mijn passie voor alles wat groeit en bloeit is me letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. Het is niet zo dat ik stil sta bij elk bloemetje of bijtje, of in de regen op zoek ga naar een geneeskrachtige besje. Gezondheid omvat voor mij namelijk veel meer dan het nemen van een supplement, of het drinken van een heilzame thee. Het is de holistische benadering die voor mij het verschil maakt.

“Ik geloof echt dat de natuur de sleutel is tot een gezond en gelukkig leven”

En laten we eerlijk zijn, ook ik worstelde een aantal jaar geleden met gezondheidsproblemen. Al groei je op in een familie met een bult aan kennis op het vlak van natuurlijke geneeskunde.. Het komt in de beste families voor zullen we maar zeggen.

Ik ontdekte in mijn zoektocht al snel dat de kracht van natuurlijke remedies en holistische benaderingen zoveel meer voor mijn lichaam betekende. Ik heb o.a. consulten gehad van een geweldige orthomoleculaire therapeut. En weet je wat? Het werkt echt! Ik voel me sindsdien beter dan ooit tevoren. Vanaf dat moment wist ik dat ik deze kennis en inspiratie met anderen moest delen.

Maar, een kleine kanttekening, dan wel met de eeuwenoude wijsheden gecombineerd met de kennis en wetenschap van nu. Zie het als oude wijsgeer met een moderne bril op.

“Het werkt echt!”

En voilá, hier zit ik dan, in dit Centre, midden in de natuur op de Veluwe, met een team van therapeuten en een scala aan behandelingen die jou verder kunnen helpen.

Ik wil jou ook heel graag uitnodigen om het maximale uit je gezondheid te halen.

Dus, of je nu een doorgewinterde gezondheidsfanaat bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat ons Centre te bieden heeft.. Ik kan niet wachten om jou te verwelkomen met een verse thee of een plant-based cappuccino :-)

 

De meeste zorgverzekeraars hebben complementaire geneeskunde in hun (aanvullende) pakket opgenomen. Kijk voor de zekerheid uw polis- voorwaarden na. U kunt rechtstreeks, zonder verwijzing van uw huisarts, een afspraak maken.

Marlien van Wensen

Beroepsvereniging: CAT, NWP

AGB: 90115667

Prestatiecode:

9016 Orthomoleculaire Geneeskunde

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ga jij voor een extra dosis zelfliefde en kies jij voor een transformatieve sessie? In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een deep relax massage, een verrijkend kruidenbad of een magnesium voetenbad.

lux