Ontmoet hier ons team die voor jou klaar staat. Van dienstverlenend tot ondersteunend, iedereen is onmisbaar om onze missie tot een succes te maken!

TS Health Experience Centre - Lisette Thee werken bij klein

” mijn werk zit erop als jij met een stralende glimlach de deur uitloopt “

Lisette Klompenhouwer

Mijn naam is Lisette en naast de trotse moeder van Tess, Liam en Mick, ben ik ook een creatieve fotografe, gedreven Office manager en de sprankelende gastvrouw in het Health Centre.

“…. Een echte duizendpoot!”

Ik hou van kletsen, wandelen met onze hond Charly, kokkerellen, zoute popcorn en ik vind het heerlijk om mensen blij te maken, en ze in de watten te leggen.

“Ontzorgen is mijn tweede natuur”

In het Happy Health Centre draag graag mijn steentje bij aan een Happy & Healthy life voor iedereen. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij de begeleiding en organisatie van een evenement, het klaarmaken van een heerlijk kruidenbad of gewoon een gezellig praatje met een kopje thee erbij… Ik ben pas tevreden als jij met een warm gevoel en een stralende glimlach op je gezicht ons Centre verlaat.

Wil jij je ook in alle rust genieten van een massage of kruidenbad, , wil je een ruimte huren in ons mooie Centre of heb je interesse om bij ons een (zakelijk) evenement te plannen? Neem dan zeker contact met mij op. Ik denk en werk graag mee aan jouw Happy Vibe!

Hopelijk tot snel!

 

Liefs Lisette

De meeste zorgverzekeraars hebben complementaire geneeskunde in hun (aanvullende) pakket opgenomen. Kijk voor de zekerheid uw polis- voorwaarden na. U kunt rechtstreeks, zonder verwijzing van uw huisarts, een afspraak maken.

Marlien van Wensen

Beroepsvereniging: CAT, NWP

AGB: 90115667

Prestatiecode:

9016 Orthomoleculaire Geneeskunde

Een 5-sterren retraite
op de Veluwe

TS Health Experience Centre - TSHEC_092©JurriaanHuting min

De ultieme wellness beleving

Ontspannen op jouw manier

Jouw Health Experience draait om ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Kom tot rust in een warm kruidenbad voor jou alleen en laat je wegvoeren door de klanken van rustige spa-muziek. Of ga voor een diep ontspannende massage die precies is afgestemd op jouw behoeftes.

Zo zorg je de rest van je leven goed voor je lijf

Waardevolle inzichten over je gezondheid

Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Tijdens een privé consult bij een orthomoleculair therapeut kom je erachter wat voeding voor jouw lijf doet. Of ga jij voor een extra dosis zelfliefde en kies jij voor een transformatieve sessie? In het Health Experience Centre verrijk je jezelf met inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook kun je bij ons terecht voor een deep relax massage, een verrijkend kruidenbad of een magnesium voetenbad.

lux