Hoe wij jou kunnen helpen

Heb jij last van overmatige vermoeidheid?

Dat is vermoeiend!
Maar wij kunnen je helpen de oorzaak de vinden van jouw vermoeidheid. Waarschijnlijk heb je zelf al van alles geprobeerd voordat je hier terecht kwam.
Dat zien we vaker, hoewel we het liefst zouden zien dat mensen die hier tegen aan lopen als eerst bij ons uit zouden komen! En dat is dan ook meteen onze missie.
Elke Nederlander helpen met een Happy Healthy Life.

 

Welke oorzaken kunnen er zijn?

 • Chronisch Vermoeidheid Syndroom (CVS)
 • Voedselintolerantie (IGG)
 • Allergie
 • Lekkende darm
 • Slechte voedselvertering
 • Disbalans in de darmflora

Darmproblematiek kan ook een relatie hebben met eczeem, hormonale disbalans, luchtwegklachten of zelfs hoofdpijn.

Ongeveer 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in de (dikke) darm. Niet gek dat een oude gezegde luidt ‘je gezondheid huist in je darmen’.

Dat wil ook zeggen dat een afwijking in je darm (microbioom) uiteenlopende klachten kan veroorzaken, ook gerelateerd aan je immuunsysteem. Denk bijvoorbeeld aan hooikoorts, auto-immuunziekten of huidklachten.

Wat voor de buurvrouw werkt, doet voor jou misschien helemaal niks. Ieder lijf is uniek en werkt ook op z’n eigen unieke manier. Wat wel werkt voor jouw lijf? En hoe los je nou écht jouw gezondheidsklachten op of hoe voorkom je ze? Daar kom je tijdens een orthomoleculair consult achter.

We gaan tijdens een orthomoleculair consult op zoek naar de oorzaak van jouw buikklachten. Eerst zal het intake formulier uitgebreid besproken worden, zodat de therapeut een werkdiagnose kan stellen. Soms is er om de oorzaak te achterhalen aanvullend onderzoek (bloed en/of faeces) nodig.

Na ontvangst van de resultaten van het laboratorium zal de therapeut een vervolg afspraak in plannen om de resultaten te delen. Hierna wordt een voeding, suppletie & leefstijl advies geschreven, zodat jouw klachten kunnen verdwijnen.

Dit advies gaat áltijd in samenwerking met jou. Jouw wensen staan centraal, en daar werken we omheen. Geen strikt dieet, geen fitness adviezen die voor jou niet haalbaar zijn. Jij bent ons middelpunt, en ons doel is om jou te laten ervaren hoe het is om je écht goed te voelen.

Tarieven & Vergoedingen

Intake 90 minuten € 110,00

Vervolg consult 45 minuten €60,00

De meeste zorgverzekeraars hebben complementaire geneeskunde in hun (aanvullende) pakket opgenomen. Kijk voor de zekerheid jouw polis- voorwaarden na. Je kunt rechtstreeks, zonder verwijzing van de huisarts, een afspraak maken.

Marlien van Wensen

Beroepsvereniging: CAT, NWP

AGB: 90115667

Prestatiecode:

9016 Orthomoleculaire Geneeskunde

TS Health Experience Centre - CATvirtueelschild 2024   TS Health Experience Centre - GAT 2024   TS Health Experience Centre - logo_top@2x

 

Ortho

€ 110,- (incl. btw)

Één op één sessie met een orthomoleculair therapeut

Blijvend van je gezondheidsklachten afkomen door:

 • het vinden van de oorzaak van jouw klachten
 • het aanpakken van de (onderliggende) problemen

Je ontvangt hierbij:

 • intake gesprek
 • Bioscan (bioresonantie) inclusief bespreken uitslag
 • voeding, leefstijl & suppletie plan
 • op maat gemaakte recepten
 • persoonlijk boodschappenlijstje
TS Health Experience Centre - Marlien ortho
Marlien van Wensen
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut