TS Health Experience Centre - 0-c1F9uukx8

Cupping & Coaching

Coaching & Cupping

Transformatie voor lichaam, geest & ziel

TRANSFORMATIONAL CUPPING en/of INTUITIEVE MASSAGE

Samen bespreken we waar je behoefte aan hebt. Dit kan cupping, massage of een combinatie zijn.

CUPPINGTS Health Experience Centre - esther 2

In ons lichaam wordt zowel energetisch als fysiek van alles opgeslagen. Opgeslagen afval stoffen zorgen voor blokkades en verklevingen. Maar ook onverwerkt trauma en opgeslagen emoties zorgen ervoor dat de doorstroom blokkeert. Door cupping worden verklevingen, (energetische) blokkades en afvalstoffen losgemaakt. De doorbloeding wordt enorm gestimuleerd. Vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor ontstaat er weer ruimte en een vrije doorstroom van zuurstofrijk bloed. De huid gaat stralen, wordt strakker, blokkades verdwijnen, je gaat jezelf zowel lichamelijk als mentaal fijner voelen.

MASSAGE

Een massage met etherische oliën, helemaal afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft… Misschien is het zachte aanraking om te ontspannen en meer te voelen. Misschien een stevigere aanpak om spanning in de spieren, blokkades en ophopingen van (energetische) afvalstoffen los te maken.
Geniet van een moment om even helemaal uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken

SURRENDER MASSAGE & CHAKRA FLOW

Wil jij beter contact met jouw lijf? En echt voelen en zijn met alles wat je tegenkomt?
Aanraking écht ontvangen,., ontspannen, helemaal in je lijf zakken en de energie weer laten stromen… Maar ervaar je spanning en blokkades in je lichaam, heb je stress, leef je veelal vanuit je denken, vanuit je hoofd? Ben je te streng voor jezelf? Werk je te hard? En mag je eigenlijk wat beter luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft? Dan is het tijd om wat liever te zijn voor jezelf…

We starten met de chakra flow. Ik neem je mee in een prachtige practice om de doorstroom en energie in je chakra’s te balanceren en activeren. Laat je ademhaling en lichaam je meevoeren door de chakra’s, op bijpassende muziek en activeer je kundalini energie. Surrender… Terwijl de energie zachtjes door je lijf circuleert mag je je overgeven aan liefdevolle aanraking. De Surrender Massage is een helende lichaamsmassage afgestemd op wat jij mag ontvangen in dat moment. Bijzonder aan deze massage is dat deze uitgevoerd wordt op de grond. Op een heerlijk zacht matrasje uiteraard. Met etherische oliën en muziek waarbij je je over kunt geven aan het moment.

BREATHWORK EMOTIONAL RELEASE

Heb je het gevoel vast te zitten, heb je last van opgekropte emoties, blokkeert je levensenergie? Dan kan een ademsessie je weer lucht geven. In ‘breathwork emotional release’ sessie werken we met de kracht van de verbonden ademhaling in combinatie met de-armouring drukpunten. Vastgezette emoties, trauma’s en blokkades in het onderbewuste en in het lijf, komen weer in beweging en kunnen doorvoelt en losgelaten worden. Waardoor er uiteindelijk rust, ruimte en vrede ontstaat in je systeem.

TRANSFORMATIEVE COACHING

In een transformatieve coachingssessie gaan we onderzoeken waar jij in vast loopt. We gaan bewustzijn creëren op jouw saboterende patronen, je beperkende overtuigingen, op wat er gespiegeld wordt in jouw leven. Waarom raken sommige mensen of situaties je zo? En lukt het je niet uit bepaald gedrag te stappen. Hierbij worden verschillende methoden ingezet zoals regressie therapie, transformatieve coaching, meditatie, visualisatie, innerlijk kind werk, ademwerk en lichaamswerk.

 

VOOROUDERLIJK WERK

Loop je vast in je leven, in oude patronen en overtuigingen?
Ken je thema’s als zelfafwijzing, onzekerheid, verlatingsangst, jezelf klein houden, over je
grenzen laten gaan en andere angsten die ervoor zorgen dat je niet volledig tot je recht
komt? Heb je onverklaarbare lichamelijke klachten? Heb je er wel eens bij stil gestaan dat een klacht of aandoening te maken kan hebben met een onverwerkt verleden? Ken je dat gevoel dat je verdriet, boosheid, angst of bepaalde overtuigingen bij je draagt die niet van jou lijken te zijn.

We hebben allemaal trauma opgeslagen in ons systeem. Soms al bij de geboorte, in de kindertijd, of later in dit leven. Maar wist je dat ook via je familielijnen trauma aan jou kan worden doorgegeven? En dat je mogelijk ook karmisch trauma bij je draagt uit vorige levens? We duiken samen in jouw familielijnen. Hoe is de relatie met jouw ouders en met jouw opa en oma? Wat weet je van je overgroot ouders? Wat maakten ze mee in hun leven? Maakten ze de oorlog mee? Zijn er familieleden vroeg gestorven? Zijn er bepaalde ziekten in de familie? Waar werd niet over gesproken…? Als we dit onderzoeken valt er vaak ineens van alles op zijn plek. D.m.v. regressie en reïncarnatie therapie onderzoek ik met jou hoe je weer je authentieke ik kunt zijn en je weer flow in je leven kunt krijgen.

 

TS Health Experience Centre - esther 1

 

 

EsEnergy
Esther Geskus

Tel: 06 54 25 87 5
Mail: info@es-energy.nl

Web: www.es-energy.nl

Coaching & Cupping

€ 85,- (incl. btw)

Herken jij jezelf hier in?
Heb je het gevoel te blijven steken in oude patronen, geeft je lichaam signalen af waar je
eigenlijk naar mag gaan luisteren… ben je je passie kwijt en heb je het gevoel vast te zitten?

Ik help je graag op alle vlakken weer in balans te komen, zodat je leven weer in flow mag stromen. Zodat je meer vertrouwen ervaart, keuzes kan maken vanuit liefde i.p.v. angst en je je intuïtie en passie kunt volgen. Daarvoor werk ik met je op FYSIEK, EMOTIONEEL, ENERGETISCH, MENTAAL & SPIRITUEEL niveau.

Met de verschillende sessies en behandelingen werken we op onverwerkte trauma’s, energetische blokkades, vastzittende emoties, oude gedrags-, en denkpatronen. Karma, trauma van de voorouders en innerlijk kind delen, maar ook fysieke pijn, verklevingen, ophopingen van afvalstoffen en stress.

Ben jij klaar voor jouw persoonlijke transformatie?
Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen en welke sessies en/of behandelingen er bij jou passen? Lees meer over de mogelijkheden op de website of neem contact met me op als je vragen hebt, of voor het maken van een afspraak.