Suppleren kun je leren

Meer dan 50% van de onze huidige gezondheidsklachten zijn voeding gerelateerd. 

Doorgaans zijn we bezig met symptoombestrijding, en pilletje hier, een zalfje daar.. maar wat is de oorzaak van de klacht die jij hebt?

Hippocrates (de grondlegger van de geneeskunde) schreef duizenden jaren geleden al over de relatie tussen voeding en ziekte. ‘Let food be thy medicine’ is een van zijn meest bekende quotes. Maar tegenwoordig lijken we dat te zijn vergeten.

Deze webinar neemt je mee in wat voeding doet voor je lijf, hoe je gezondheidsklachten kunt aanpakken met de juiste voeding én welke supplementen je daarbij dient te gebruiken.
De helft van de Nederlanders gebruikt voedingssupplementen, maar vaak weten we niet wat we precies slikken en waarom. Ieder lichaam is anders, en er is geen ‘one size fits all’, het hangt af van jouw lichaam én leefstijl.  Daarbij kan een ‘vitamine cocktail’  ook zelfs averechts werken, als je niet de juiste vorm en juiste combinaties hanteert. Maar daar leer je alles over in dit webinar.

Er is voldoende ruimte voor vragen én je krijgt een advies op maat van onze orthomoleculair therapeut.

Webinar

€ 14,95 (incl. btw)

Leer in dit webinar van ongeveer 90 minuten de basis van een goede voeding en welke basis suppletie jouw gezond(er) kan maken.

TS Health Experience Centre - Marlien ortho
Marlien van Wensen
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut