TS Health Experience Centre - Foto 3

Selflove Circle Experience

Experiences

The Selflove Circle

The Selflove Circle Experience

Zelfliefde is leven met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf vanuit je hart. Wanneer deze liefde heel is, kom je in je eigen kracht te staan als nooit tevoren. Met die energie nodig je als vanzelf de dingen op jouw pad aan die je vervullen. Liefde trekt namelijk liefde aan.

De nadruk van de ceremonie ligt op het heractiveren van jouw onvoorwaardelijke liefde, waardoor jouw energie meer in balans komt en weer gaat stromen. De diepe meditatie & healing omvat het werken met je hogere zelf en je innerlijk kind. Tijdens deze selflove circle ontvang je een krachtige reiki & sound healing om jouw pure zelfliefde te omarmen en oude niet diendende patronen los te laten. 

 

De ceremonie helpt bij:

 • Het vinden van meer rust en geluk
 • Het toelaten en herontdekken van de pure zelfliefde die altijd al in jouw zit
 • Heling van het hart, eventuele trauma’s en pijnstukken
 • Energetisch meer in balans te komen
 • Intuitie meer te activeren en in contact te komen met jouw innerlijke waarheid
 • Versterken van jouw innerlijke kracht

De ceremonie is een moment voor jezelf. Het is een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen. Dit alles in een veilige en vredige omgeving waarin alles er mag zijn.

 

Programma (van 13:00 – 17:00): 

 • Ontvangst thee +  healthy bites
 • Opening & introductie thema selflove
 • Aardingsmeditatie & intentiezetting
 • Groepssharings zelfliefde
 • Bezinningsmoment & loslaten van oude patronen
 • Diepe selflove meditatie & visualisatie inclusief healing d.m.v. Reiki & soundhealing.
 • Inzichtkaart trekken + groepsactivatie
 • Afsluiting en het delen van ervaringen met healthy borrel & snacks

 

Ontmoet jouw zelfliefdesgidsen bij deze ceremonie:

Larissa Bruin:

Larissa is psychologe met een enorme passie voor de liefde en hartzaken. Tijdens haar eigen spirituele reis heeft zij langzaam maar zeker de focus verlegt van hoofd naar hart. Met motiverende teksten vanuit heldere intuïtie inspireert zij mensen om dichter bij zichzelf te komen en lichter te leven. “Middels intense levenslessen heb ik geleerd om vanuit mijn kern mijn volledige potentie te leven. Luisteren naar mijn intuitie en leven vanuit het hart stonden daarbij centraal. Een dergelijke reis naar binnen is wat ik voor iedereen gun en graag inzichtelijk maak. Alles dat je nodig hebt, is reeds in jou aanwezig. Laten we de ruis verwijderen, zodat jouw essentie overblijft en kan stralen.”

Carmen Leenen: 

Carmen is Reiki Master en is in de afronde fase van haar opleiding tot Holistisch therapeut. Ze geeft liefdevolle reiki sessies en coacht mensen om het best mogelijke leven te leiden vanuit de kern van het hart. “Zelfliefde is een groot thema in mijn eigen leven. Door veel zelfonderzoek en ervaringen in het verleden ben ik erachter gekomen dat zelfliefde een van mijn levenslessen en zelfs mijn zielsmissie is. Het is mijn missie om mensen op een liefdevolle manier in de juiste flow van het leven te zetten. Liefde voor jezelf, liefde voor de ander en liefde voor de wereld.” 

 

Extra note/ Contra-indicaties:

In de ceromonie werken we met de vibraties en geluiden van een klankschaal. Deze vibraties zijn erg krachtig en dringen door op celniveau. Het is daarom niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen die in een psychose zitten of onlangs hebben gehad.

Experiences

€ 111,- (incl. btw)

The Selflove Circle: Ga mee op liefdesreis en ontdek de pure zelfliefde die altijd in jou aanwezig is

Tijdens deze selflove ceremonie nemen Larissa & Carmen je mee op een liefdevolle reis waarin je je verbindt met je intuïtie, teruggaat naar je essentie en de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, anderen en de wereld weer helemaal kan laten stromen.

Beschikbare datums:

 • 25/06/2023 - 13:00 uur