TS Health Experience Centre - Carmen Reiki 6

Holistische behandeling – Reiki

Health

Liefdevolle, helende Reiki behandeling

Reiki behandeling 

Reiki is een zachte helende techniek, waarbij met handopleggingen het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.
Reiki is een holistische geneeswijze en werkt door op alle niveaus van ons lichaam. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning.
Het holisme gaat ervan uit dat alles met elkaar in verbinding staat. Klachten kunnen in eerste instantie lichamelijk lijken, maar het menselijk lichaam bestaat uit meerdere lagen namelijk; fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Door het lichaam als geheel te zien wordt de klacht of klachten op alle niveaus van het lichaam aangepakt en wordt niet alleen het symptoom bestreden, maar ook de oorzaak.
Tip: combineer jouw Reiki behandeling met een heerlijk ontspannend Kruidenbad na afloop!
Reiki biedt verschillende voordelen op alle holistische niveaus:
TS Health Experience Centre - Carmen Reiki 1
 • Helpt bij het ontspannen van lichaam & geest
 • Helpt stress en angst te verlichten
 • Helpt pijn en ongemakken te verlichten
 • Verhoogt de energie
 • Verhoogt je frequentie
 • Zorgt voor emotionele ontlading
 • Bevorderd mentale helderheid
 • Helpt slaap en slaapritme te verbeteren
 • Helpt spierspanning te verlichten
 • Verbetert de spirituele verbinding
 • Verhoogt de snelheid van het lichamelijke herstel.

 

 

Reiki behandeling inclusief soundhealing met klankschaal

TS Health Experience Centre - Carmen Reiki 2Soundhealing met de klankschaal kan als aanvulling bij een Reiki behandeling worden ingezet. De tonen en vibraties van de klankschaal zorgen ervoor dat blokkades in je lichaam worden losgetrild, je chakra’s worden gereinigd en je frequentietrilling wordt verhoogd. De klank van de klankschaal doordringt ons hele lichaam tot op celniveau. Alle weefsels en organen worden aangetrild en kunnen zo weer in balans resoneren (meetrillen) met de rest van het lichaam. Naast het losmaken en reinigen werkt soundhealing ook ondersteunend voor klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, allergieën, depressie, vermoeidheid, concentratieproblemen, slapeloosheid en stress.

Duur en tarief

Reiki behandeling 60 minuten zonder klankschaal soundhealing: € 70 
De behandeling bestaat uit een voorgesprek, uitgebreide Reiki behandeling en een nagesprek inclusief het trekken van een inzichtkaart.

Reiki behandeling 60 minuten inclusief klankschaal soundhealing: € 85
De behandeling bestaat uit een voorgesprek, uitgebreide Reiki behandeling inclusief soundhealing met klankschaal en een nagesprek inclusief het trekken van een inzichtkaart.

TS Health Experience Centre - Carmen Reiki 7

Health

€ 70,- (incl. btw)

Ervaar de transformerende kracht van Reiki!

Ontdek een diepe innerlijke balans en hernieuwde levensenergie met deze eeuwenoude helende praktijk. Reiki, een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning, werkt door het overdragen van universele levenskracht via de handen van de beoefenaar naar de ontvanger. De subtiele, liefdevolle aanraking bevordert niet alleen fysieke genezing, maar ook emotioneel welzijn en mentale helderheid.

Stap in een wereld van rust en vernieuwing, waar spanningen vervagen en harmonie hersteld wordt. Of je nu zoekt naar verlichting van pijn, vermindering van angst of gewoon een moment van diepe ontspanning, Reiki kan je helpen om je levensenergie te herstellen en jezelf opnieuw uit te lijnen. Ontdek vandaag nog de positieve effecten van Reiki en geef jezelf het geschenk van welzijn en innerlijke harmonie.

Vanaf week 38 2023 kan er op elke woensdagavond (19:00 – 21.30) en vrijdag van 9.30-17.00 (in de even weken) geboekt worden!