Orthomoleculair Consult

Orthomoleculaire Therapie

Intake + Health Check

 

Wat doet een orthomoleculair therapeut?

Wat voor de buurvrouw werkt, doet voor jou misschien helemaal niks. Ieder lijf is uniek en werkt ook op z’n eigen unieke manier. Wat wel werkt voor jouw lijf? En hoe los je nou écht jouw gezondheidsklachten op of hoe voorkom je ze? Daar kom je tijdens een orthomoleculair consult achter.

Ervaar jij gezondheidsklachten, zit je minder lekker in je vel, ben je vaak ziek of heb je weinig tot geen energie? Een orthomoleculair therapeut gaat op zoek naar de oorzaak van jouw klachten om deze vervolgens aan te pakken.

Samen zoeken we uit wat voor jou werkt. Geen dieet, geen schema’s maar alles afgestemd op jouw levensstijl. We tackelen voedingsmythes én vertellen hoe je bepaalde ziektes zou kunnen genezen of voorkomen door de juiste dingen te doen voor jouw lichaam.

Laat voeding je medicijn zijn

Vaak wordt natuurgeneeskunde in de alternatieve hoek gedrukt, maar wij vinden gezond leven geen alternatieve geneeswijze. Voeding moet voeden, niet vullen.

Van je gewicht tot je hormoonbalans, je spijsvertering, je brein en je energie: alles wat je eet, heeft invloed op de biochemische processen in je lijf. Misschien eet jij al jaar en dag elke dag een ei, maar wat nou als blijkt dat jij gevoelig bent voor kippen-eiwit, en dit de oorzaak is van jouw gezondheidsklachten?
Eet wat goed is voor jou en voel je (eindelijk) beter.

Meten voordat je gaat eten

Met geavanceerde meetapparatuur komen we erachter waar je lijf een tekort aan heeft: een logische verklaring voor je klachten. Samen maken we een persoonlijk behandelplan om eventuele tekorten weer aan te vullen, en rust terug te brengen om jouw lichaam weer in balans te krijgen. Een plan dat jouw lichaam voedt, plaats van in energie kost. Een plan waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Of je nou worstelt met gezondheidsklachten of er juist voor wil zorgen dat je gezond blijft: wij geven je tijdens een consult de handvatten om weer in balans te komen. Een advies op maat waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Enne, no worrie. In de basis leef je een stuk gezonder, maar natuurlijk is er soms ook ruimte voor een wijntje of een patatje. Het moet wel leuk blijven.

Tarieven & Vergoedingen

Intake 90 minuten € 110,00

Vervolg consult 45 minuten €60,00

De meeste zorgverzekeraars hebben complementaire geneeskunde in hun (aanvullende) pakket opgenomen. Kijk voor de zekerheid jouw polis- voorwaarden na. Je kunt rechtstreeks, zonder verwijzing van de huisarts, een afspraak maken.

Marlien van Wensen

Beroepsvereniging: CAT, NWP

AGB: 90115667

Prestatiecode:

9016 Orthomoleculaire Geneeskunde

TS Health Experience Centre - CATvirtueelschild   TS Health Experience Centre - logo_top@2x  TS Health Experience Centre - GATVirtueelschild

 

Orthomoleculaire Therapie

€ 110,- (incl. btw)

Één op één sessie met een orthomoleculair therapeut

Blijvend van je gezondheidsklachten afkomen door:

  • het vinden van de oorzaak van jouw klachten
  • het aanpakken van de (onderliggende) problemen

Je ontvangt hierbij:

  • intake gesprek
  • Bioscan (bioresonantie) inclusief bespreken uitslag
  • voeding, leefstijl & suppletie plan
  • op maat gemaakte recepten
  • persoonlijk boodschappenlijstje
TS Health Experience Centre - Marlien ortho
Marlien van Wensen
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut