TS Health Experience Centre - Ontwerp zonder titel-7

Orthomoleculair Consult + EMB

Orthomoleculaire Therapie

Intake + Health Check

Orthomoleculair consult + EMB

een op maat gemaakt voeding, suppletie & leefstijl advies

Wat voor de buurvrouw werkt, doet voor jou misschien helemaal niks. Ieder lijf is uniek en werkt ook op z’n eigen unieke manier. Wat wel werkt voor jouw lijf? En hoe los je nou écht jouw gezondheidsklachten op of hoe voorkom je ze? Daar kom je tijdens een orthomoleculair consult achter.

Ervaar jij gezondheidsklachten, zit je minder lekker in je vel, ben je vaak ziek of heb je weinig tot geen energie? Wij gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten om deze vervolgens aan te pakken.

De EMB is de eerste stap in de weg naar jouw gezondheid. Met dit onderzoek kijken we specifiek naar de toestand van jouw lichaam, zodat we hier de behandeling op aan kunnen passen. Wat voor de buurvrouw werkt, kan voor jou namelijk zelfs averechts werken.

Laat voeding je medicijn zijn

Vaak wordt natuurgeneeskunde in de alternatieve hoek gedrukt, maar wij vinden gezond leven geen alternatieve geneeswijze. Voeding is veel meer dan iets om je honger mee te stillen.

Van je gewicht tot je hormoonbalans, je spijsvertering, je brein en je energie: alles wat je eet, heeft invloed op de biochemische processen in je lijf. Als er dus iets is waarmee je je leven positief kunt veranderen, dan is het wel het aanpassen van je voedingspatroon. Eet beter, voel je beter.

De EMB test

De EMB (energetische morfologische bloedtest) maakt het mogelijk om met een paar druppels bloed uit de vinger uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam. Zo kan er worden aangetoond welke voedingstekorten en / of sluimerende ziekteprocessen ten grondslag liggen aan bepaalde klachten. Dit kunnen tekorten zijn in de vitamine en minerale status, maar ook voedingsintoleranties, vaccinatie belasting, virale belasting, parasietbelasting, leverbelasting, de status van de darmen, hormonale verstoring enz.

 

Tarieven & Vergoedingen

Intake + EMB-test + bespreken uitslagen & behandelplan € 290,00

Vervolg consult 3/4 uur €60,00

De meeste zorgverzekeraars hebben complementaire geneeskunde in hun (aanvullende) pakket opgenomen. Kijk voor de zekerheid jouw polis- voorwaarden na. Je kunt rechtstreeks, zonder verwijzing van de huisarts, een afspraak maken.

Marlien van Wensen

Beroepsvereniging: CAT, NWP

AGB: 90115667

Prestatiecode:

9016 Orthomoleculaire Geneeskunde

TS Health Experience Centre - CATvirtueelschild   TS Health Experience Centre - logo_top@2x  TS Health Experience Centre - GATVirtueelschild

 

Orthomoleculaire Therapie

€ 290,- (incl. btw)

Één op één sessie met een orthomoleculair therapeut, inclusief EMB Traject

Blijvend van je gezondheidsklachten afkomen door:

  • het vinden van de oorzaak van jouw klachten middels een EMB test
  • het aanpakken van de (onderliggende) problemen

    Je ontvangt hierbij:
  • intake gesprek
  • EMB – test inclusief bespreken uitslag
  • voeding, leefstijl & suppletie plan
  • op maat gemaakte recepten
  • persoonlijk boodschappenlijstje
TS Health Experience Centre - Marlien ortho
Marlien van Wensen
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut