TS Health Experience Centre - NIEUW (5)

Online Suppletie advies

Orthomoleculair

Online Suppletie Advies

Hoe het werkt

Je boekt via de button op deze pagina jouw advies in bij onze therapeut. Je ontvangt een digitale geneeskundige vragenlijst via een versleuteld systeem. Na het versturen, kijkt onze orthomoleculair therapeut naar jouw dossier en de mogelijke oorzaak van jouw klachten.

Er wordt aan de hand van jouw gezondheidsklachten een persoonlijk suppletie advies op maat gemaakt, je ontvangt deze dezelfde dag.

Je kunt vrijblijvend nog een vraag stellen over het ontvangen advies.

Let op: vanwege het boekingssysteem dien je een ‘fictieve’ tijd te kiezen. Dit heeft geen invloed op de tijd waarin jij je advies zult ontvangen. Je kunt de eerstvolgende beschikbare tijd kiezen.

Wat kan ik verwachten

Een suppletie advies speciaal om de door jouw beschreven klachten aan te pakken. Het kan zijn dat dit een aantal verschillende merken zijn, we willen immers de beste producten voor jouw persoonlijke situatie adviseren.

En nog even dit..

Het is niet raadzaam het ontvangen advies te delen. Het is persoonlijk op maat gemaakt door een erkende therapeut, aan de hand van de ingevulde vragenlijst. Het kan dus zijn dat jouw buurvrouw met wellicht dezelfde klachten een anders advies zal ontvangen, omdat er een afwijkende onderliggende oorzaak is voor de klacht(en).

Orthomoleculair

€ 17,95 (incl. btw)

Krijg direct inzicht in de mogelijke oorzaak van jouw klachten en ontvang een suppletie advies op maat van onze orthomoleculair therapeut.

TS Health Experience Centre - Marlien ortho
Marlien van Wensen
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut