TS Health Experience Centre - selectieve-focus-van-het-gele-herfstblad-op-de-houten-bank

Natuurlijk In Balans In Het Najaar

Experiences

In Balans het najaar in met Schusslerzouten en de Bloesems van Bach

Natuurlijk In Balans In Het Najaar

In één dag de essentie leren van zowel Bach Bloesems als Schusslerzouten. Direct toepasbaar op jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheid om na deze dag de verdieping in te gaan voor één of beide therapieën.

Hoe fijn is het dat je in één dag zowel theoretisch als praktisch de (basis) informatie krijgt voor zowel Bach Bloesems als Schusslerzouten?
Beide therapieën zijn geheel op natuurlijke basis en zorgen dat je, zowel mentaal als lichamelijk, in balans het najaar in gaat!

Tijdens het event krijg je praktische handvatten:

  • Zo worden er masterclasses gegeven
  • Er worden verhalen van ervaringsdeskundigen en casussen gedeeld
  • Je leert zelf hoe je een persoonlijke Bach bloesemmix kan maken
  • Je leert hoe je persoonlijke Schusslerzouten-crème kan gebruiken voor verschillende toepassingen

Het niveau is zo ingezet dat het voor iedereen toegankelijk én interessant is. Of je nu al jaren werkt/gebruik maakt van de Bloesems van Bach en/of Schusslerzouten, of dat je volledig blanco bent en geïnteresseerd bent natuurlijke gezondheid.

Programma (van 09:30 – 16:30): 

  • Ontvangst met thee/koffie
  • Presentaties Schusslerzouten en Bach Bloesems
  • Workshop (incl. mix of creme) van Schusslerzouten en Bach Bloesems
  • Walking lunch
  • Borrel/afsluiting (incl. mogelijkheid om met korting producten aan te schaffen)

Uiteraard loop je, naast jouw persoonlijke mix en crème, naar buiten met een goed gevulde goodiebag twv minimaal €100!

 

Meer uitleg over Bach Bloesems en Schusslerzouten:

TS Health Experience Centre - Bach with essence-01

Het begint in de tuin van Edward Bach.

Een positieve kijk op het leven, een lekker en fit gevoel, een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het streven van de Bach bloesems.

 

Het systeem van bloesems werd in de jaren 30 van de vorige eeuw ontwikkeld door Edward Bach, een bacterioloog, arts en patholoog, die geloofde dat emotioneel welzijn de sleutel is naar algeheel welzijn.
Gedurende zijn leven onderzocht hij het gebruik van bloemen en planten om op een eenvoudige, natuurlijke manier emotionele balans te vinden. Uiteindelijk richtte hij het Bach Centre op in Oxfordshire in Engeland. Hier ontwikkelde hij de bloesems verder tot wat ze vandaag de dag zijn.

De Bach bloesems zijn gemaakt van de essentie van bloemen en planten. Vind het gevoel van innerlijke rust en kalmte terug. Je kunt kiezen uit 38 bloesems en jouw persoonlijke mix samenstellen, afgestemd op jouw emoties.
De geheel natuurlijke originele Bach bloesems helpen onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen in de loop van de dag beter in evenwicht te houden en in harmonie te blijven met onszelf. Een vriendelijke helpende hand van de natuur om ons emotioneel evenwicht terug te vinden en vrolijk en vol vertrouwen vooruit te kijken.

TS Health Experience Centre - Logo_Pflueger_Schuessler_NL122018_CMYK

Schusslerzouten

De Duitse homeopaat Schüssler ontwikkelde een geneeswijze die de cellen in je lichaam gezond houdt. Elke cel heeft volgens Schüssler behoefte aan zeer specifieke voedingsstoffen, mineralen ofwel zouten genoemd. Hij ontwikkelde 27 verschillende soorten.

 

Schüsslerzouten zijn mineralen die van nature voorkomen in het menselijk lichaam. Ook wel anorganische zouten genoemd. De hoeveelheden zijn zo afgestemd dat ze makkelijk kunnen worden opgenomen door de cellen.

Celzouttherapie is een eenvoudig toepasbare therapie die het eigen zelfherstellend vermogen ondersteunt door o.a. de toepassing van een of meerdere celzouten volgens Dr. Schüssler.
De Celzouttherapie volgens Dr. Schüssler is gericht op het herstel van de balans in de minerale werk- en functiestoffen in en om de lichaamscellen. De celzouten kunnen als zelfzorg- en als therapeutischmiddel worden ingezet.

Het toepassen van de celzouten volgens Dr. Schüssler als zelfzorgmiddel is zeer geschikt voor thuissituaties die geen professionele begeleiding vragen. Zie ook ‘celzout traditie’ en ‘inname’.

De Celzouten volgens Dr. Schüssler kunnen tegelijkertijd met andere medicatie of preparaten worden toegepast omdat de Biochemie volgens dr. Schüßler het lichaam slechts van lichaamseigen minerale stoffen voorziet. Deze celzouten komen van nature voor in de cellen. Het lichaam zal de aangeboden celzouten daar inzetten waar behoefte is. Ze werken ondersteunend en helpen het lichaam weer in de eigen beweging te komen.

Schüsslerzouten zijn homeopathische geneesmiddelen zonder therapeutische indicaties, die worden toegepast volgens de therapie van Dr. Schüssler. Lees voor gebruik de bijsluiter.

(Voorbeeld van gebruik met nr. 7)

 

Hoofdfbeelding van wirestock op Freepik

Experiences

€ 115,- (incl. btw)

In één dag meer leren over de werking van Schusslerzouten en de Bloesems van Bach. Welke toepassingen zijn bij voorkeur geschikt voor het najaar en wat past er bij jou persoonlijk?

Het programma is zo ingesteld dat je aan het einde van de dag verreikt bent met relevante en toepasbare informatie over het gebruik én in het bezit bent van een persoonlijke Bach Bloesems mix en Schussler creme.

Tarief: € 115

Totaal is er plaats voor max 25 deelnemers.

Wegens overweldigende aanvraag voor de eerste dag op 24 september (= VOL), hebben wij besloten om nog een dag te organiseren: er kan vanaf nu geboekt worden voor 12 november 2023!

Beschikbare datums:

  • 05/11/2023 - 09:30 uur