TS Health Experience Centre - Mindfulness-gers-Frankrijk-Mindfulgenieten-1030×687

Mindfulness week in Frankrijk

Experiences

Anti-Stress Week in Frankrijk

We komen aan…..

op een prachtige stille plek in Zuid-Frankrijk een bijzondere plek. Het eerst wat opvalt wanneer je hierheen rijdt is de prachtige natuur, heuvels, uitzicht op de bergen, meren en de kleurpracht die dit alles betoverd. Ook het (bijna) ontbreken aan mensen valt op, er wonen maar 30 mensen/km2 terwijl er in Nederland 400/km2 wonen, wat een rust geeft alleen dat al, toch?

Wanneer je gearriveerd bent en uit de auto bent uitgestapt voel je de stilte als een deken over je heen komen. We kijken elkaar aan en glimlachen, we voelen en horen allen hetzelfde, de stilte, de rust! Een prachtige plek voor een persoonlijke ontwikkeling ofwel anti-stressweek.

We hebben voor deze week een luxe gite gereserveerd met prive slaapkamers met badkamer. Je stapt vanuit je luxe prive slaapkamer met douche en toilet, zo de natuur in. Op het terras voor de gite en in de tuin kun je genieten van de natuur, de schone lucht en het getjilp van de vogels.

In de tuin ligt een luxe groot zwembad wat bij mooi weer natuurlijk geopend is. Om het zwembad voldoende ligbedden en zon- maar ook schaduwplekken om te genieten van niets of een boek.

De werkruimte binnen lijkt wel op een moderne kathedraal, hoge plafonds (6-7 meter) met strakke inrichting, voldoende ruimte voor matten en kussens om te werken, grote glazen schuifdeuren die toegang geven tot een overdekt schaduw terras, wauw het is gewoon een heerlijke plek om te zijn om te ONT-MOETEN!

Op loopafstand van onze accommodatie hebben we een groot meer met stranden, watervertier en natuurlijke rustige plekken om heerlijk vroeg in de ochtend te mediteren. Her en der zie je de majestueuze toppen van de Pyreneeën liggen die tot ver in het voorjaar zijn bedekt met sneeuw.

 

Tijd voor jezelf, gun jij jezelf deze anti-stress week?

Het is jouw moment, jouw gekozen tijd die jezelf kunt indelen, jouw momentje van geluk wat je nodig hebt om de ‘wereld’ te overleven. Gun je dit moment, deze week. Wij werken natuurlijk bij mooi weer buiten in de openlucht met uitzicht op de bergen. De gezonde berglucht inademen, de stilte ervaren en vooral ervaren wat het moment van “NU’ met je doet.

Onze  lokatie ligt in de Gers in Zuid-Frankrijk,  met prachtige natuur en berglandschappen om van te genieten. Echt een prachtige plek voor een anti-stress of persoonlijke ontwikkeling week, een plek zonder externe prikkels een week voor jou.

Wil jij ook een heerlijke week met minder stress en meer slaap, minder piekeren, bewuster leven en onderscheiden wat hoofdzaken zijn en wat bijzaken. Ontdekken wat voor jouw belangrijk is in je relatie, werk of met je omgeving.

Wil je dit ook ervaren in een ontspannende inspirerende omgeving, geef je dan op voor deze anti-stress week in Zuid-Frankrijk en kom herboren thuis.

Deze plek en het programma voedt je geest en lichaam op een geweldige manier.

Voor alle informatie over deze anti-stress week, klik hier.

Experiences

€ 1.695,- (incl. btw)

EEN ANTI STRESS WEEK IN FRANKRIJK

Een anti stress week, van zaterdag 3 juni-zaterdag 10 juni 2023

*Er zijn nog maar 2 plekken beschikbaar!

Anti-stress of een persoonlijke ontwikkeling week, sommige mensen noemen het ook wel een detox-week, even weg van prikkels zoals TV en computer. Iedere deelnemer komt met een eigen idee en verwachting naar deze week en wij hebben dan ook tijd ingenomen om als groep maar tevens als individu aan de slag te gaan met de onderwerpen die in jouw leven spelen.

De plek zelf is al heerlijk, weg van drukte, snelwegen, treinen, prikkels zoals TV en computer gewoon even een week op het platteland van Zuid-Frankrijk zijn.

Genieten, ontspannen en tot jezelf komen op een prachtige plek in de Gers, Zuid-Frankrijk
TS Health Experience Centre - MindFulGenieten-Angela-gecertificeerde-trainer
Angela van der Hout
Mindfulness Professional