TS Health Experience Centre - wepik-export-20230616113743eo36

Intermitting & Lifestyle Experience

Experience Day

Intermitting & Lifestyle Experience

Intermittent Fasting

Tijdens de Intermittent Fasting & Leefstijl Experience maak je kennis met de voordelen van Intermittent Fasting en een aantal ‘hormetische prikkels’ om een fittere en krachtige versie van jezelf te ontdekken.

Je ervaart wat Intermittent Fasting voor jou kan doen, en je leert waarop het kan bijdragen aan een gezonde(re) leefstijl.
Wij hebben hiervoor een eendaagse masterclass opgezet samen met Greenyourself.nl.
Brenda zal je tijdens deze dag volledig begeleiden en onderdompelen in de wereld van Intermittent Fasting.

Wat is het?

Het is wetenschappelijk bewezen dat je met een intermittent leefstijl meer energie krijgt. Daarnaast doet het wonderen voor je algehele gezondheid. Zo verbetert het je immuunsysteem, ervaar je minder stress en, heel belangrijk, je wordt er flexibeler van. In feite kun je deze leefstijl zien als een goed werkend ‘vaccin’ tegen de moderne tijd.

Hoe werkt het?

Periodiek vasten vormt de basis van het principe van de intermittent vasten & leefstijl. Door jezelf aan een combinatie van zogenaamde ‘hormetische’ prikkels bloot te stellen wordt je sterker en weerbaarder, zowel fysiek als mentaal. Enkele voorbeelden van deze prikkels zijn: intermittent vasten, intermittent drinken, koude- en hittetraining, fysieke inspanning door middel van duur- en spiertrainen en speciale ademhalingstechnieken (o.a. de ‘Wim-Hof’ ademhaling).

Tijdens onze Intermitting & Lifestyle Experience wordt je meegenomen in een aantal hoofdelementen.
Zo doe je de eerste ervaringen op met bijvoorbeeld een wandeling in de natuur waarbij we de hypoxia ademhaling toepassen. We praten je bij over de verschillende manieren van intermitting. Welke voeding wanneer het fijnste is en past in de intermittingflow en daarnaast maken we zelf een vitale lunch met gebruikmaking van een hogesnelheidsblender.

TS Health Experience Centre - Knipsel hogesnelsheidsblender

Het programma ziet er als volgt uit (09.30 – 17.00);

  • Ontvangst
  • Presentatie ‘Voeding & Vasten’
  • Deel 1: Masterclass Intermitting & Lifestyle
  • Wandeling in de natuur met hypoxia ademhaling
  • Workshop hoge snelheidsblender (dit is tevens het luchmoment)
  • Rest to Digest – Ontspan sessie
  • Deel 2: Masterclass Intermitting & Lifestyle
  • Detox Voetenbad
  • Detox Borrel met Kombucha Champagne

Deze Experience dag gaat door vanaf 4 deelnemers.

Deze Experience dag is informatief en inspirerend. Je wordt ook zeker (een klein beetje) uitgedaagd zodat je de Experience met een trots en blij gevoel zult afsluiten. Uiteraard is voldoende gelegenheid om tijdens de masterclass vragen te stellen aan Greenyourself en onze orthomoleculair therapeut.

Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis:
Aan het einde van de dag ontvang je een goodiebag met o.a. het boek van Greenyourself, door onze orthomoleculaire therapeute aanbevolen supplementen van TS Health en een paar heerlijke verwenproducten. Deze goodiebag heeft een waarde van meer dan Euro 100,00!

 

Hoofdfbeelding van Freepik
Afbeelding bos van Freepik

Experience Day

€ 225,- (incl. btw)

Altijd al willen weten wat een intermitted lifestyle voor jou kan doen? Wat ‘hormetische prikkels’ zijn en wat ze teweeg brengen in het lichaam?
Door de hoeveelheid aan informatie is het soms lastig te bepalen wat bij jou past en hoe lang je er over doet om deze manier van leven “eigen” te maken.

Aan het einde van de dag weet je welke vorm bij jou past, hoe je dit kan toepassen in jouw leven en of je de verdieping verder wilt opzoeken.

Beschikbare datums:

  • 13/10/2023 - 09:30 uur