TS Health Experience Centre - fascinating-girl-holding-green-leaf-standing-with-eyes-closed-fashionable-relaxed-woman-enjoying-indoor-photoshoot

Healthy Ageing Experience Day

Experience Day

Healthy Ageing

Je leert over healthy ageing, het waarom en hoe. Inner Health is Outer Beauty en ook dat is waar we naar kijken.

Je krijgt een presentatie over het hoe en waarom van gezond oud(er) worden. Wat moet je wél en juist niét doen, en waarom? We geven je handvaten voor de toekomst, die je dagelijks kunt gebruiken. Denk aan voeding, suppletie en lifestyle advies. Het verjongingsritueel kun je dagelijks toepassen, als je de les hebt gehad van onze Yogi Master Arvid. Hij is er mee opgegroeid, het is het favoriete ritueel van zijn vader.

De allerliefste Mila (@mooniebymila) leert je hoe je je huid op een natuurlijke manier kunt liften met Gua Sha. Ze leert je verschillende massagetechnieken voor een natuurlijke facelift én om je gezicht je sculpen zodat jij dit thuis kunt toepassen.

Altijd al willen weten welke make-up het beste past bij jouw gezicht en hoe je jouw haar het beste styled? Carmen Zomers werkt al ruim 25 jaar als internationale  top hair & make-up artist voor diverse celebrities, maar deze dag is ze is er voor jou! Ze geeft een 1,5 uur durende workshop over haar, make-up en verzorging.

En na afloop van deze dag ontvang je een luxe goodie bag met full-size producten zodat jij thuis verder aan de slag kunt met je gezondheid.

De dag ziet er als volgt uit (09.30 – 16.00);

  • Ontvangst met Koffie, Thee & Glowing Sweets
  • Presentatie ‘Gezond & Glanzend Age-en’
  • Verjongingsritueel – 5 Tibetanen
  • ‘Eet je Jong’- Lunch (glutenvrij & vega(n))
  • Masterclass Gua Sha Facial & Gezichtsmassage door Moonie by Mila
  • Skin Routine & Make-up Workshop met Carmen Zomers
  • Healthy Aging borrel met Collageen Cocktails

Deze Experience Day gaat door vanaf 4 deelnemers.

Experience Day

€ 225,- (incl. btw)

Leer hoe je gezond en stralend oud(er) wordt. Een dag vol praktische handvatten: van voeding tot make-up, van een dagelijks yoga ritueel tot dagelijkse (selfcare) gezicht-massage. En uiteraard de hele dag door heerlijke hapjes, een geweldige lunch en een speciale 0.0  cocktail om mee af te sluiten.

Beschikbare datums:

  • 16/11/2023 - 00:00 uur
TS Health Experience Centre - Marlien ortho
Marlien van Wensen
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut