TS Health Experience Centre - Ontwerp zonder titel (4)

Breathwork & Ice Experience

Experiences

Adem & Ice Experience

Adem in, Adem uit

Tijdens deze Experience ervaar je de kunst van ademhalen en leer je cold-exposure te overwinnen.

We beginnen de dag heerlijk ontspannen waarbij we een Masterclass verzorgen over Voeding, Suppletie & Stress. Voeding heeft een grote invloed op je gesteldheid. Aanpassingen in je voedingpatroon kunnen helpen bij het verminderen van stress en kan je helpen bij je gehele gesteldheid, mentaal en fysiek.
Deze Masterclass wordt gegeven door onze orthomoleculair therapeut Marlien van Wensen, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen.

De ochtend bestaat verder uit een ontspannende Yoga sessie en een heerlijke (lichte) lunch.

Ice-Clinic

De middag wordt begeleid door Bernard (Professioneel Ademcoach / Wim Hof trainer). Bernard heeft ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen en heeft een succesvolle praktijk opgebouwd waar meerdere trainingen worden gegeven. Bernard combineert fysieke & mentale uitdagingen en begeleidt je stapje voor stapje naar de cold water exposure. Niets moet alles mag, maar uit ervaring weten wij dat 99,9% van de deelnemers uiteindelijk zichzelf overwint en het bad in stapt!

Op deze dag leer je alles over een goede ademhaling en de theorie achter de Wim Hof methode.

  • Fysiek en mentaal in je kracht komen
  • Masterclass: Voeding, Suppletie & Stress
  • Leer alles over koud water exposure
  • Leer alles over een goede ademhaling, rust, balans, training en stress

Extra informatie

Dresscode: Kleding aan waar jij je ontspannen in voelt en gemakkelijk in kunt bewegen.

Bernard houdt van maximaal comfort en heeft per persoon en comfortabel dik matras, oogmasker, plaid én een silent disco set. Het ijsbad is in stalen kuipen met ruim voldoende ijs.
Voor de ice clinic mag je je zwemkleding meenemen, wij zorgen voor de handdoeken. 

Kom (weer) volledig in je kracht met deze uitdagende Experience met ontspannende en leerzame Masterclass-ochtend een middag-clinic volgens de Wim Hof methode.

Experiences

€ 225,- (incl. btw)

TS Health Experience Centre slaat handen ineen met Bernard Kelderman, eigenaar en oprichter van The Club, Harderwijk. 

Deze premium Experience omvat naast een adem & ice clinic van Wim Hof-instructeur Bernard een volledig verzorgde dag, inclusief yoga door onze yogi master en een healthy lunch (allergeen vrij).

Op dit moment zijn we aan het kijken naar de beste datum om weer deze Experience weer te organiseren. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het Contactformulier.